Despre femei si barbati(1)



Desenul cu ochii negri: Popa Marian
Desenul cu clownul:Amy Albulescu
Multumesc!

Nu tolerez nesimtirea, nu suport aroganta, infatuarea si prostia. Nu sufar prostii care nu-si dau seama cat sunt de prosti(in general, realizeaza asta numai cei care sunt deja pe calea cea buna).

Nu sunt de acord cu femeile care gandesc la fel ca si barbatii si nu-i suport pe barbatii cu atitudini efeminate. Fraza asta spune multe si ma intreb daca ar fi cazul sa detaliez aici un pic...Hm...

Ma refer la faptul ca femeile sunt intr-o lumina proasta de multe ori tocmai datorita femeilor. Pai da....
NU stiai ca femeile in loc sa se apere, se arunca una pe alta in prapastie? Imi aduc aminte acum de bancul acela....

"Sotia lipseste o noapte de acasa. Dimineata ii spune sotului ca a dormit la o prietena. Sotul o suna pe prietena cea mai buna a sotiei si aceasta ii spune ca nu este adevarat-sotia lui nu a fost la ea.
Sotul lipseste o noapte de acasa. Dimineata ii spune sotiei ca a fost cu un prieten...Sotia suna la zece cei mai buni prieteni ai sotului si opt dintre ei confirma ca da, sotul ei a fost ieri in compania lor, ba mai mult, doi dintre ei inca sustin ca sotul e la ei.".:)))
Nu prea ma pricep eu sa spun bancuri, insa probabil ca s-a inteles mesajul.

Asadar, eu pun lumina proasta in care stau multe femei, tot pe seama femeilor.
Ca daca femeile sunt primele care critica faptul ca multe functii politice de conducere sunt ocupate de femei,la ce sa ne asteptam din partea barbatilor? La ce sa ne asteptam cand vecina de la 2 barfeste pe la colturi ca proaspata sotie a lui Gigel nu prea gateste si nu prea calca. Pai e treaba ei ce face sotia lui Gigel? Sau se oftica....fiindca ea a stat o viata intreaga cu nasul in cratite?
Ce sa mai zic atunci de femeile care nu sustin divortul atunci cand barbatul inseala, sau le loveste, sau nu le mai satisface erotic..pe motiv ca....altele cum rezista?
Pai daca noi, femeile ne sapam groapa uneia alteia, ce sa mai zic atunci de barbatii misogni..care nu sunt deloc putini....si acestia deprinsi cu mentalitatea asta bolnava tot de la femei...mame; Nu mama iti zice cand esti mic: "Vai, mama, sa fie o mucoasa mai buna decat tine?" sau..: " Cum sa strangi tu masa mama, ca doar tu esti barbat!" si atatea alte idiotenii....tot de la femei pornite.

Femeia singura isi face rau,asta e parerea mea. Ea le judeca pe alte femei, ea comenteaza, ea se baga unde nu-i fierbe oala.
Asa cred eu.
Ca ce treaba am eu cu tipa care face filme porno? cat nu e la scoala, poate sa stea si in cap, nu e treaba mea. De ce sa nu aiba sansa sa invetze si ea ca toti ceilalti? E treaba ei ce face extrascolar...unii fac inot, altii invata japoneza, ea face sex. Care-i problema?
Ma irita ca despre asta au scris atatea femei....ca parca mai devreme sau mai tarziu nu toate femeile fac sex...Macar ea nu e una dintre multele femei "prostite" pentru sex..., ea macar face asta fiindca vrea.
NU stiu daca m-am facut bine inteleasa.

Am primit o reactie la postarea mea si nu am rezistat sa nu o pun pe pagina oficiala...ca sa vada toata lumea...MULTUMESC si mai astept opinii

"Stii ce ma enerveaza pe mine si mai mult?
Daca o femeie umbla cu mai multi barbati si trece prin patul lor, se numeste stricata. Un barbat care trece prin patul mai multor femei tot barbat se numeste.
Femeile sunt mereu catalogate, barbatii sunt iertati. Si da, ai dreptate, tot tanti nu stiu care de la etajul x e cea care barfeste si eticheteaza femeile.
Intotdeauna se spune ca femeia e facuta sa stea acasa, sa aiba grija de familie si copii. Barbatul trebuie sa aduca bani, si restul din ce mai face el.....nu ne priveste. Gresit!!!
Barbatul din ziua de azi isi permite multe libertati si este egoist. The hell with them..."

Comentarii

Anonim a spus…
Stii ce ma enerveaza pe mine si mai mult?
Daca o femeie umbla cu mai multi barbati si trece prin patul lor, se numeste stricata. Un barbat care trece prin patul mai multor femei tot barbat se numeste.
Femeile sunt mereu catalogate, barbatii sunt iertati. Si da, ai dreptate, tot tanti nu stiu care de la etajul x e cea care barfeste si eticheteaza femeile.
Intotdeauna se spune ca femeia e facuta sa stea acasa, sa aiba grija de familie si copii. Barbatul trebuie sa aduca bani, si restul din ce mai face el.....nu ne priveste. Gresit!!!
Barbatul din ziua de azi isi permite multe libertati si este egoist. The hell with them...
Anonim a spus…
Subscriu ce a zis anonima....( ca anominul nu cred ca e)
Victoria Baltag a spus…
Anonim: Ai dreptate, aceeasi impresie o am si eu....de aceea am si scris... vreau sa cred ca schimbarea asta de mentalitate, o data inteleasa...o sa porneasca tot de la noi, femeile....ca asa trebuie...ideea e sa iesim din cutie..si sa privim si afara...
Anonim a spus…
Femei ... prostite pt sex? nicio femeie nu este prostita pt sex...
decat atunci cand este imbatata, drogata sau altele mai nashpa.De obicei femeia e cea care accepta.
De fapt barbatii sunt ca niste catelusi care vor un os.. dak le dai.. il iau cu placere.. dak nu cauta mai departe.Asta e.
Si tot voi femeile faceti ce vreti.Dak ai chef de sex oricand poti avea un barbat.Spre deosebire de barbati care trebuie sa fie acceptati.Pai dea...
Totul tine de ele.
Dak ea are chef de o aventura o poate avea oricand.
Lor le trebuie 3 minute ca sa bage un barbat in boala,spre deosebire de barbat care trebuie sa cucereasca.Sa construiasca un plan bine definit.Sa stie ce si cand sa atinga.
Spre deosebire de femei care... isi musca de doua ori buzele... si deja e al ei.
nuuuuuuuu am ajuns la pesimism
nuuuuuuuuuuuuu.
Victoria Baltag a spus…
Nicu-Stelian:Hm....nu mai gandi pesimist mai....ca tu poti avea orice fata ti-ai dori..de multe ori te-am vazut ca tipul perfect ...si pe bune, asta esti...sunt convinsa ca o sa fii un sot si un tatic extraordinar...si a....sa stii ca tu poti face o femeie fericita si FOARTE fericita si stii ce sa faci si nu ai nevoie de niciun plan, asa cum spui....totul e sa vrea fata, nu-i asa?:)sa stii ca meriti ce-i mai bun lumea asta, esti un baiat cu o inima mare, foarte educat, calm...ai toate calitatile...inafara de una ( sic!) si tu stii care e:)dar nu conteaza prea mult..ca celelalte calitati compenseaza cu mult...
Te pup si te imbratisez cu drag
Anonim a spus…
nu spun ca orice femeie poate avea orice barbat..... spun doar ca... dak oamenii ar fi niste mere... barbatii culeg, si femeile aleg... un barbat intai vrea sa o aiba.... buna rea asa cum e, si mai apoi ... alege dak vrea sau nu sa continue....spre deosebire de femeie, care are... si care doar trebuie sa aleaga unul bun.... lucrurile se mai schimba odata cu varsta... cu trecerea timpului.... cand femeile si barabtii singur sunt din ce in ce mai putini... si din aceasta cauza ... se intampla sa se insoare doar ca sa nu mai fie singuri... amandoi trecuti de prima tinerete, si-o traiesc pe a doua...unele fete sunt mai rele ca barbatii... sincer nu am vazut barbat mai libertin ca sora-mea... care are 30 de ani si inca se distreaza pe seama barbatilor.. e singura, inca frumoasa, o papusik blonda... dar care sufera si care nu vrea sa inteleaga ca a cam trecut vremea flirturilor inofensive si aventurilor gen ,,no feelings'' si ca se va trezi poate mai devreme sau poate mai tarziu ca se uita in oglinda si ca nu se mai recunoaste... oare unde e fata aia vesela care se distra in orice situatie si care era inima petrecerilor.. acum a ramas doar ... o domnisoara singura.... la 35 de ani... trist nu?????? (sora-mea are acum 29 de ani). nice blog victoria, felicitarile mele, probabil k ai pe cineva care te inspira, de stai pana la ora 6 dimineata treaza. gata cu rautatile:D te poopik si ai grija de tine...vrei, nu vrei :*
Anonim a spus…
abia astept sa scrii.......despre ,,porcii'' de barbati... va fi foarte interesant de citit... nu uita doar ca... voi femeile ne iubiti pentru ca suntem niste porci... dak nu am fi asa te-ai simti cu el ca si cu prietena ta cea mai buna...

Barbatii reproseaza femeilor anumite lucruri pe care, in realitate, le iubesc la ele. Fie pentru ca se simt neglijati, fie pentru ca partenera se simte foarte stresata, barbatii iubesc ambitia si puterea feminina chiar daca nu spun acest lucru.


Lucreaza prea mult

Multi barbati reproseaza femeilor ca lucreaza prea mult si vin acasa tensionate. In realitate, ei sunt mandri ca partenerele lor ocupa o functie importanta si ca isi folosesc creativitatea si inteligenta pentru a avea rezultate.

Se vaita prea mult

Femeile adora sa fie rasfatate si barbatilor le place sa isi iubeasca partenera si sa ii ofere siguranta. Contrar aparentelor, ei isi gasesc partenerele dragute atunci cand le solicita ajutorul si sunt mandri ca pot fi persoana lor de incredere.

Isi cumpara prea multe reviste

Barbatii nu inteleg niciodata de ce femeile simt nevoie sa cumpere cat mai multe reviste de frumusete.

Ei le represeaza partenerelor ca sunt prea scumpe si nu folosesc la nimic. In realitate, se bucura ca au ce citi atunci cand se duc la baie sau cand isi asteapta iubita sa iasa de la dus.

Se ingrijoreaza prea repede

Chiar daca barbatii cred ca femeile se sperie din orice si se ingrijoreaza prea repede, atunci cand nu sunt intrebati cum se simt sau de ce sunt tristi cred ca partenera nu le mai acorda atentie.

Barbatii vor sa se bucure de toata atentia femeilor si le place foarte mult sa fie rasfatati de ele, in orice moment.

Vrea ca eu sa duc mereu gunoiul

Barbatii cred ca ei si partenerele lor sunt egali in drepturi. Tocmai de aceea, ei nu vad nimic anormal in faptul ca o femeie repara balamaua de la sifonier, schimba becul sau duce gunoiul.

In realitate, ei sunt bucurosi ca sunt utili, chiar daca le reproseaza femeilor ca sunt prea conservatoare si au pretentia ca ei sa se ocupe de anumite sarcini in gospodarie.

Planifica totul

In orice familie, femeia detine carnetelul de planificari. Ea stie ce cumparaturi trebuie facute si cand, cati bani trebuie cheltuiti lunar sau care este necesarul de alimente pentru intreaga familie.

Barbatii le reproseaza lipsa de flexibilitate uneori, atunci cand ei nu pot cumpara cauciucuri noi la masina pentru ca cel mic are nevoie de haine noi.

Chiar si atunci, barbatii iubesc femeile care isi planifica timpul si banii in beneficiul familiei si al prietenilor.

Este cicalitoare

Orice barbat ii reproseaza partenerei ca este cicalitoare si ca nici macar mama lui nu l-a batut la cap asa cum face ea. In realitate ei stiu ca, atunci cand sunt prea cheltuitori sau exagereaza intr-o privinta, femeia este intotdeauna langa ei sa le atraga atentia.

Chiar daca nu vor sa recunoasca, ei adora ca cineva sa le ghideze fiecare pas si sa le recunoasca meritele, atunci cand ele exista.

Se uita la prea multe telenovele

Seara stii foarte bine ca nu te poti uita la televizor pentru ca incepe telenovela favorita. Tocmai de aceea ti-ai mai cumparat un televizor, saturat de discutiile cu partenera.

Te-a facut insa curios si pe tine zilele trecute, atunci cand a fost tandra toata seara, dupa ce si-a urmarit actorii favoriti. Mai mult, ti-a placut si tie un episod si nu crezi ca ar fi gresit daca ai vedea care este deznodamantul serialului.

Iarina Dumitrescu


si acum pentru ca victoria m-a laudat atat de mult... eu voi pune un filmulet funny prin care sa demonstrez ca pot si eu sa fiu un porc ca restul barbatilor dak vreau.


http://fun.bascalie.ro/vizualizare~poze-adult~poza-ce-gandesc-barbatii.html
Victoria Baltag a spus…
Pai.....nu ipartasesc toate chestiile alea pe care le-a zis Irina Dumitrescu. In fine...tu scrii mult mai bine decat ea...asa ca..multumesc pentru gandurile tale si nu pt ale ei:) cat despre faptul c apoti fi porc....hhahaa, oricat ti-ar place tie sa crezi ca poti fi asa si oricat ai incerca sa fii...nu ai nicio sansa, esti mult prea dragutz ca sa fii porc...esti prea atent si finutz asa ca...no chance you boy
Anonim a spus…
Ca sa o spunem pe drept pana si barbatii cred asta. Pentru ei cu cat femeia a avut mai putine experiente sexuale cu mai putini barbati, cu atat mai bine.

Daca ii spui unui barbat ca te-ai culcat cu multi, atunci parerea lui va fi aceeasi ca si a unei femei: ca esti o stricata. Ei se cred mari, macho cand fac asta. Si cand reusesc sa te bage in patutul lor nu esti decat una in plus pe lista lor.
Anonim a spus…
Aşa e
Anonim a spus…
multe ganduri, eu tot nu am inteles ce s-a scris pe aici, dar imi ramane o idee vaga ca femeile sunt invidioase pe barbati si vice versa. v-ati intrebat vreodata de ce toate discutiile tind catre sex?


ceva e aiurea, oare nu ati avut cu cine sa faceti 15 februarie?... si ce daca nici eu nu am avut dar tot nu-mi miroase a bine......................
Anonim a spus…
Nu e vorba de singuratate domnule Anonim. Aici doamna Anonima, dar nu-ti face iluzii.

Si nu e vorba de invidie, ci de faptul ca barbatii sunt egoisti pana la ultimul fir de par. Vor ca fata sa fie cuminte, daca se poate si virgina, daca nu sa fi avut doar 1-2 relatii sexuale, vor sa fie buna, draguta, iertatoare, frumoasa si in acelasi timp sa fie si sexy, sa aiba un corp de invidiat ca sa poata atrage privirile pe strada atunci cand se afla la bratul lor si sa se simta si el in orgoliul lui prostesc un barbat macho care a putut cuceri o astfel de femeie. De asta va pasa.
Victoria Baltag a spus…
Anonim: asa este...si barbatii cred acelasi lucru...dar ca sa se schimbe mentalitatea eu cred ca e cazul sa si-o schimbe femeile prima oara..ca dupa aceea e simplu..simplu de tot:)
Victoria Baltag a spus…
Andrei H: ma asteptam la mai mult din partea ta...adica as fi vrut sa stiu ce parere ai..detaliat..nu-mi ajuge..doar:"asa e" domnule sociolog....Plus ca asta e o chestie de sociologie..deci...:)
Victoria Baltag a spus…
Anonim: esti cumva vreun misogin? sau vreun frustrat..?
sau cumva te simti cu musca pe caciula?
sau te-am atins din greseala cu ceva?
Eu vorbeam de o chestie sociala draga domnule...ca s-a ajuns la sex...e o chestie minuscula...trebuia inclus si asta, nu crezi? ca totusi e un lucur lumesc...cunoscut de toata lumea,nu crezi? Ce te deranjeaza pe tine de fapt?
Victoria Baltag a spus…
Anonima:multumesc pentru explicatiile pe care i le-ai dat tipului..doar asa vom incerca sa mai schimbam cate ceva in mentalitate..
Anonim a spus…
Hai sa-ti spun eu de unde este diferenta si de ce va ramane la fel si in urmatorii 2000 ani (daca nu se va inventa cumva omul asexuat): totul tine de raportul efort/efect: un barbat ca sa aiba 100 de femei trebuie sa munceasca, sa plateasca sau sa depuna efort (de timp, material, intelectual) considerabil..de aceea e apreciat de ceilalti barbati si chiar de femei..in schimb pampalaii care nu sunt in stare sa cucereasca decat o singura femeie sau nici una nu prea sunt apreciati de nimeni….
In schimb o tipa care vrea sa si-o puna cu 100 barbati ii gaseste (dispusi) maine pe toti fara probleme..si nu depune niciun efort (eventual un anunt la ziar)..la o femeie principalul efort este sa se abtina (de la avantaje materiale sau sexuale), invers ca la barbati…de aceea o fata care se abtine si o face numai cu alesul ei este apreciata de barbati si chiar de femei..iar curvele sunt injurate de toti pe buna dreptate
Auras_87 a spus…
Salutare pentru mine e prima data pe acest blog si mi se pare foarte interesant.Am citit majoritatea comentariilor si unele sunt intelepte altele nu.Dupa cate am inteles e ca femeia tine cu femeia si barbatu tine cu barbatu.Dpdv al meu nu e chiar asa fiecare avem pareri diferite. si ca sa aflam cum sa ne comportam noi barbatii cu femeile si viceversa ar trebui ca femeia sa ne spuna ce gand despre un barbat cand face un anumit lucru si barbatii sa ne spuna ce gand despre o femeie cand face un anumit lucru.dar toate astea sa fie spuse din propiile intamplari nu din auzite si citite. Va multumesc

Postări populare de pe acest blog

Despre femei si barbati(2)

Transpunere in vis