Planuri 2014


 
Tabloul ii apartine lui Ciprian Cuconu, un artist talentat si un prieten apropit mie
Stiu ca scriu din ce in ce mai rar. Aproape ca nici nu-mi mai place sa scriu. As face orice altceva….
Am inceput un 2014 trist. Foarte trist. Sase proiecte respinse, inconveniente doctorale,incetineala , zbatere si iar zbatere. Ca nu stau. Ma lupt si ma agit. Si rezultate ioc.
Nu dorm. Nu pot sa dorm. Mananc. Cand si cand.  Cat de mult pot. Nu mai mananc ciocolata. De mult. Si totusi daca-mi dai….nu cred ca o sa te refuz :P
Planuri pentru 2014? Eh….sunt cateva….si le-am asezat pe hartie inca din decembrie anul trecut. Sa-ti zic:

Vreau  sa….

o   deschid un CIO in Londra. Sa fie cea mai de success organizatie neguvernamentala din tara. Sa se numeasca Connections Global UK.  Sa faca o echipa puternica si de succes. Sa aiba proiecte de peste 500 000 de lire pe an.
o   aplic si sa primesc finantare pentru proiecte ca: trei filme documentare (unul in Sudan, unul in jungle Inidiei si unul in Romania), zece cursuri de training, zece luni de proiect pentru voluntari, o prezentare de moda la Londra (creatie personala), o expozitie de fotografie, un festival de film.

o   sa incep sis a termin cercetarea mea de teren pentru doctorat. Sa fie cea mai buna cercetare pe antropologie educationala de pana cum.  Sa public lucrarea mea doctorala. Sa aiba un foarte bun ecou.

o   sa-mi cumpar casa. In centru.

o   sa dezvolt casa de productie cinematografica. Sa cumpar camera de filmat profesionala. Sa fac o echipa puternica: cameraman, editor, scenograf, regizor, realizator, it manager, post editor, PR.

o   sa deschid un restaurant traditional romanesc la Londra. Cel mai bun restaurant romanesc din lume!

o   sa castig mai multi bani. Noua sute de mii de euro in 2014.

o   sa-mi mut doctoratul la Oxford. Sa lucrez intr-un mediu calm, progresiv, pozitiv. Sa-mi fie recunoscute rezultatele. Sa fie o studentie doctorala infloritoare.
            Sa iubesc. Sa te iubesc

Comentarii

Ahmad As. a spus…
Nice goals but u forgot to add more factors to!
All goals MUST be specific, measurable, Attainable, Realistic and Timely ...

Which I didnt see in some of your goals ..
For example, how will you open a traditional romanian resturant in London? How will budget you? How much you gonna spend? In how many years? etc....
Victoria Baltag a spus…
Ahmad: True, I have these details on my desk, written on a paper in front of me! Thought I should keep my business methods safe, heheh:) But yeah, u are perfectly RIGHT!!!!
Ahmad As. a spus…
yes, I always have a plan!
Plan A, B1 and then B2!
you never expect what's coming ..

I have read a lot about "S.M.A.R.T Goals" then the company I'm working for decided to give me a particular course in SMART Goals .. it was really useful!

then I'm more focused and know what I want and how and what it benefits me and what it does not ..

I have a BIG Dream and Plan for the 5, 10 and even 20 years ahead (short, mid and long-term goals).. written clearly and updated every sometime ..

I appreciate that course!
Victoria Baltag a spus…
Yeah, I do know about SMART goals :)...me...the same, I have pan A, B, C...sometimes I want so much to do the plan A only than the plan B or C do not even count :))

Postări populare de pe acest blog

Despre femei si barbati(1)

Despre femei si barbati(2)

Transpunere in vis