Filmul meu vine la tine!



Alte detalii sunt de prisos, așa că  încep direct:


Echipă tânără, pasionată de cinematografie și producție de film, te invităm să ne încurajezi inițiativa  cu o donație  pentru realizarea proiectului nostru de suflet! (link aici)




Context:

Inspirându-se din viața unui celebru torționar al Regimului Comunist, "Herman" spune povestea Experimentului Pitești, una din cele mai negre file din istoria românilor.
Este povestea unui tânăr student legionar, frumos și strălucitor, pe care reeducarea socialistă îl transformă radical, în mai puțin de câțiva ani.
Manipulat de Siguranță, Herman imprimă teroare pură în inimile și mințile prizonierilor politici din închisorile comuniste, care îl evocă și astăzi ca pe un arhanghel al morții.
Însă Călăul din Pitești era deopotrivă și o victimă a manipulărilor Siguranței, a cărei specialitate consta în anularea identității individuale, spre o totală îmbrățișare a doctrinei Partidului.
Filmul propune o abordare originală și sinceră a celei mai controversate personalități din perioada tulbure a începuturilor regimului, când linia dintre prieteni și dușmani era imposibil de trasat cu precizie.

Echipa:


Alexandra Axinte – scenaristă; absolventă UNATC, secția film, scenografie. Alexandra lucrează ca freelancer în prezent.  A colaborat și scris scenarii  pentru companii ca HBO internațional, Kat Music, ProTv.
Cosmin Dumitrache – operator imagine; Cosmin a absolvit Jurnalismul la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, București (FJSC).  S-a specializat pe filmare/ editare și fotografie iar acum lucrează ca dop-director of photography în  propria afacere : Visual Bliss
Ștefan Săndulescu - editor  sunet și muzică; Ștefan a absolvit Conservatorul și este pasionat de compoziție. În prezent face muzică originală peste tot în lume,  pentru filme și jocuri video. Este unul dintre cei trei compozitori ai Note in a Botle
Victoria Baltag -  producător și regizor; Victoria a absolvit un master în Film la Universitatea din Birmingham, UK. În 2013 a luat premiul de popularitate oferit de LSE Research Festival, London, cu documentarul ‘Credință și foc' - 'Faith and Flame'.

Vrei să te alături echipei? Scrie-ne pe adresa: Victoria_baltag@yahoo.com 

Bugetul:

Noi am estimat un buget minim de 33 000 de euro, după cum urmează:

 Detalii aici: Indiegogo crowd funding
Te rog dă mai departe informația!
Pentru și  mai multe detalii, te rog scrie-mi.
Ne vedem la filmări!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Despre femei si barbati(1)

Despre femei si barbati(2)

Transpunere in vis