din nou, raspunsul nostru dat organizatorilor Olimpiadelor Comunicarii

Buna ziua


Pana la sfarsitul saptamnii acesteia, toti membrii juriului de anul acesta vor primi scrisoarea noastra deschisa. Cu alte cuvinte, de luni, puteti lua legatura cu toti. Ba chiar mai mult, persoanele care nu se vor simti cu musca pe caciula vor suna ele si vor dori sa solutioneze problema. Dar vom vedea....

Concret,noi dorim:

1. Descalificare echipelor care au urcat pe podium ( locurile 1 si 3) intrucat au campanii ilegale si la capitolul fezabilitate ar fi trebuit sa primeasca zero puncte.

Oare nu mustra pe nimeni constiinta ca a dat premii unor proiecte ce incalca o multime de legi?

2.Reevaluarea campaniilor. A se consulta materialele audio-video existente.

3.Introducerea unor amendamente in regulametul concursului: membrii juriului nu au voie sa devina clienti ( niciun concurs din lume nu face asemenea nereguli). Intr-o competie corecta nu au voie sa evalueze profesorii, rudele de gradul 1,2 si 3, in cazul nostru si membrii unor partide politice. Daca vreti un concurs corect, veti dispune adaugarea acestor puncte in regulament.

4.Introducerea in juriu a unui jurist si a unui psiholog sau psihi-socilog ( ca sa nu se mai intample ce s-a intamplat anul acesta, si mai mult ca sigur, si in anii anteriori).

5. Introducerea unui supraveghetor care sa monitorizeze notarea juriului. Acest lucru il poate face orice voluntar, sau chiar si un membru din echipa noastra. Astfel se evita coruptivitatea notarii.


Echipa Effective Communication

Comentarii

Anonim a spus…
ma gandeam si eu ca gasesc un vis cu care sa ma delectez....

dar tu te plangi, si din punctul meu de vedere, nu ati fost destul de buni.

probabil din cauza ca ati muncit mult voi chiar credeti in ceea ce ati facut....dar nu e convingator

sa ne revedem la un vis
aura slate a spus…
Buna!

imi pare rau sa aud astfel de nereguli. ce ati descris voi in scrisoarea catre organizatori este revoltator si ar trebui sa se solutioneze intr-un fel.

te sustin in demersul tau.

aura slate
Victoria Baltag a spus…
Anonim: Nu e vorba de NOI....e vorba ca a castigat o echipa care nu are o campanie fezabila. Noi puteam sa fim ultimii...tu chiar nu intelegi ca nu asta contaza?
Victoria Baltag a spus…
Aura: Scumpa mea....ce mai faci? Eu am luat o bursa..plec la master ....uite...da....sunt nereguli si incalcari de lege....si ii dam in judecata...Multumesc mult pt sprijin. te pup
Anonim a spus…
si unde pleci la master??? ai sa-ti inchizi magazinul de vise??? :)))
Victoria Baltag a spus…
La Birmingham. Si nu, nu-mi inchid sub nicio forma magazinul de vise. PUP

Postări populare de pe acest blog

Despre femei si barbati(1)

Despre femei si barbati(2)

vine sfarsitul