Mi-e rau de raul meu


Desenul ii apartine lui Stefan Cararusa.MULTUMESC!


Hihi..imi vine ba sa rad, ba sa plang, nu pot sa ma hotarasc exact asupra acestei reactii.

A plouat rau de tot zilele astea. Eu imi cumparasem din Sir( hhahaa) o pereche de cizmulite din panza neagra , fara toc, foarte frumoase de altfel cu care m-am mandrit pe aici nevoie mare!

Si nu mai avem bani. Deloc.

Acuma de ce sa mint.

M-au tot intrebat unuii si altii daca am nevoie de un imprumut.Chiar m-au siimprumutat, recunosc. Sunt destul de saritori oamneii aici, mai ales romanii cu romanii:) Dar eu asteptam bursa. Si mergeam in fiecare zi sa-mi verific cardul. Putream foarte bine sa-mi folosesc home banking-ul, dar na, daca nu-mi mai stiu parola...trebuie sa merg pana la bancomatul de la LIoyds TSB care e destul de departe, in celalat capat al campusului universitar. Hm...Si ploua. Si nu e ploaie ca la noi ...sa toarne o data si sa ma lase in pace dupa aia. Aici nu. Plua incet..asa cat sa crezi ca poti iesi fara umbrela ( na, ca nici umbrela nu am). Si eu am iesit. Si mi s-au facut varza cizmele din panza neagra din care a inceput sa iasa toata culoarea ( am remarcat asta cand m-am descaltat si am vazut ca sosetele mele albe erau de fapt negre..si ude pe deasupra!) s-au facut varza, mai pe romaneste. " Nu mi i-au pus nici astazi" am zis eu trista si m-am intors spre casa prin ploaie. Si mergand....mi s-a dezlipit talpa la o cizma..si lipaiamj cu ea prin ploaie rugandu-ma la Dumnezeu sa ma ajute sa ajung acasa cat mai repede.

M-am descaltat....ce sa fac cu ele.....hai sa le usuc. Dar unde? Centrala termica nu era pornita, eu nu stiam cum s-o deschid. Mi-am pus cizmele in cuprorul cu microunde. Si s-au uscat ele saracele...dar erau praf. pnza se stricase de tot....talpa s-a dezlipit si la cealalta....le-am aruncat la cos.

Toata ziua am stat botoasa...ca nu mai aveam frumusete de cizme...:(

Comentarii

nicu stelian a spus…
lasa draga ca vii in romania si promit eu ca iti iau altele...
dak eram acolo te luam in brate si te duceam pana acasa:P
Anonim a spus…
pariez ca erau facute la mine in china. :)) next time, you'd better go for opinci... vezi sa nu fie fake-uri. cosmin
Anonim a spus…
oof doamnee ce noroc ai si tu...ca mine ..na lasa ca nu erau asa calitative inseamna , las' k iti iei altele care sa reziste si la microwave shock:P uff si bursa nu tia u dat o ?
ce nesimtiti..t pup si mi e dor de tine :)
raluca
Ghinionista a spus…
mda...istorioara e buna...si eu am asa ghinioane pe capul meu...acum vad ca nu sunt singura pe lumea asta..:-))))) ar trebui sa incepi sa te deprinzi...in loc de cizmulite in Anglia tre sa ai umbrele de tot soiul dupa hainele pe care le porti...o noua moda...hahaha
Ionut a spus…
Inca iti mai este rau?
Victoria Baltag a spus…
Nicu: ce dulce esti....unde mai gasesc eu un asa scump ca tine? hmm...asa este...aici nu ma ia nimani in brate...sunt cam piperniciti baietzii..hahhaha:)
Victoria Baltag a spus…
Anonim1:hhhahaah, ziceai ca nu poti citi blogurile in China mai:) OO , ma bucur ca ai reusit!pai ai dreotate....o sa-mi cumpar opinci...ca alea sunt din piele ( chiar daca din piele de porc din cate stiu:P )
te pup
Victoria Baltag a spus…
RALU: pai...abia acuma mi=au pus-o...hm..bine ca mi-au dat-o si acuma, ca daca nu, nu avem bani de bilet ca sa vin la examan..hmm. te pup si eu si abia astept sa te vad
Victoria Baltag a spus…
Ghinionista: Nu cred ca esti chiar asa de ghinionista, acuma , pe bune:) Toate se rezolva...uite..pana si mie mi-au dat bursa pana la urma..chiar daca e 400 de lire..si aici cu banii astai nu faci mare lucru..hahhaa ( vezi ca pot sa si rad?:P)
Victoria Baltag a spus…
Ionut: Pai....e rau..da...ca am racit, fac temperatura, maine am de predat un proiect, am si o prezentare tot maine, poimaine am examen in tara....deci....ce sa zic..nu mi-e bine deloc..dar o sa supravietuiec:) pup

Postări populare de pe acest blog

Despre femei si barbati(1)

Despre femei si barbati(2)

vine sfarsitul