Love story


Petrecere latina la Universitate. Ea era de-a dreptul opusa natiei latinesti, dar a venit invitata de o prietena. O multime de baieti roiau....dansau al naibii de bine. Mai ales italienii si spaniolii. "O sa ma lasi sa te sarut in cele din urma?" intreba insistent pentru a nu stiu cata oara un tinerel de anul doi din Chile. Dar fata stia ca el nu vroia ceva serios. Asa ca a preferat sa-i spuna "NU!" Fiecare european are cel putin o fantezie cu o fata siatica....

S-a asezat pe canapeaua verde din piele ecologica. Tare rece musamaua aceea! Toamna era pe sfarsite si rochita ei din vascoza galben-aurita era mult prea subtire ca sa-i tina de cald. Privea. Atat de multa lume complet difertia de lumea ei.

Valerio era si el nou pe melagurile britanice. Cam plictisit de ce vedea. S-a asezat si el pe canapea. Nici nu o vazuse. Era invizibila fata.
"- Buna, eu sunt Chan! Imi pare bine! Se pare ca nici tu nu prea te regasesti in locul asta, nu-i asa?"
Si baiatul incepu sa rada. "Doamne ce bagacioase sunt fetele aici!...Bun, foarte bine chiar!" (zambi cu subanteles) "- Vrei sa mergi acasa?"
"-Da, vreau! Nu mai pot sa stau nici o clipa aici!"

Pe urma au aflat ca de fapt locuiesc in acelasi camin studentesc....la cateva usi departare unul de altul. "- Hai sa-ti arat unde stau eu!" si fata accepta.

Camera arata extraordinar de ordonata si curata. Carti....o multime de carti pe rafturi. Fotografii, calculatorul inca deschis (deci vroia oricum sa se intorca repede de la party).

I-a spus ca este specialist in preparat cocktail-uri. Si a facut, special pentru ea "Baby Guinnes" si "Sex on the beach"....

A doua zi au iesit la film.
A treia zi a sarutat-o. Senzual. Avea buzele moi si extraordinar de fierbinti. mainile-i erau insa reci ca ghiata.
A patra zi a sarutat-o din nou. Cu limba. Nimeni nu o mai sarutase la fel pana atunci.

Acum planage in bratele celui mai bun prieten al ei. "Uita-l!" ii tot repeta Jhon (care de fapt o iubea si el..dar in secret). Insa ea nu o sa-l uite niciodata. O sa incerce sa-si ocupe timpul. Si cand se va intoarce, o sa-l iubeasca din nou. (dar probabil ca nu se va mai intoarce)

Ieri si-au luat ramas-bun. "Mergi drept inainte si nu privi deloc inapoi!" i-a spus la plecare. Si ea i-a promis ca va face asa. Si mergand drept inainte..cum ii spusese el..se tot gandea....ce motiv sa inventeze ca sa se intoarca..sa-l mai vada o data...Isi desfacu portofelul. Avea o inimioara pe care o pastra acolo de multi ani....o avea de la nasa ei si ii purta noroc. S-a intors sa i-o dea LUI.

Comentarii

Anonim a spus…
nice:)
Anonim a spus…
yep:)
Anonim a spus…
pai da tanti da cine a fac lucrarea?.....

Postări populare de pe acest blog

Despre femei si barbati(1)

Despre femei si barbati(2)

vine sfarsitul